lapileikkaus

img_1509

icestop_standard1

icestop_standard3

kohde4kohde2kohde6kohde8plugin

 

img_1511

icestop_standard2

icestop_standard4

kohde3kohde5kohde7pintanystyra pintariisilapileikkaus

STANDARD SERIES

Huoleton jäänestoelementti – sinun turvaksesi

AINUTLAATUINEN RATKAISU JÄÄNESTOON

Siirrä liukastelu historiaan! IceStop-lämpöelementti on turvallinen ja helppo ratkaisu kaikkiin jäänestoa tarvitseviin kohteisiin. Itsesäätyvällä lämpökaapelilla varustettu ohut paneeli pitää jään loitolla ja pinnat kuivina. IceStop takaa turvallisen pinnan vuoden jokaisena päivänä.

TURVALLISUUTTA

Korkealaatuisesta merialumiinista valmistettu nystyrä- tai riisinjyväpintainen elementti muodostaa erittäin vahvan ja huolettoman pinnan. Sula ja lämmin alusta on mukava ja ennen kaikkea turvallinen käyttää ympäri vuoden.

SÄÄSTÖÄ

IceStopin itsesäätyvä lämpökaapeli ja eristekerros säästävät energiaa. Teho on säädettävissä tapauskohtaisesti ja kulutusta voidaan vielä pienentää termostaatti- ja/tai kellokytkinohjauksella.

HELPPOUTTA

Erittäin vahva IceStop-elementti kestää vaativimmatkin olosuhteet. Lämpökaapeli ja lämpöeriste ovat täysin suojassa elementin sisällä. Asennus onnistuu helposti vain ruuvamalla elementti paikalleen. Toimitamme elementit myös valmiiksi asennettuina.

KOOT MITTOJEN MUKAAN

Toimitamme IceStop-elementit mittojen mukaan. Yhden paneelin maksimimitat ovat 2950 x 1450 mm. Sähköasentajan on tehtävä sähkökytkennät.

HETI KÄYTTÖVALMIS PLUG-IN MALLI

Plug-in elementtimme ei vaadi lainkaan sähköasennusta, vaan se on heti käyttövalmis. Pistoke vain seinään ja liukastelu on historiaa. Plug-in elementti on helppo ja yksinkertainen ratkaisu esimerkiksi ovien eteen, grillien myyntiluukuille tai ravintoloiden sisäänkäynneille.

Standardikokoja on kaksi: 1200 x 1200 mm ja 1200 x 550 mm.

LUKEMATTOMIA KÄYTTÖKOHTEITA

Kotien pihat, patiot ja ovien edustat
Laiturit
Kerrostalot
Invarampit
Palvelutalot ja vanhainkodit
Ravintolat ja grillit
Satamat
Kävelysillat
Maatilat
Työtasot ja -koneet
Avantouintikohteet
Laskettelukeskukset