lapileikkaus

heavy9

heavy7

heavy5

heavy4

heavy

aura

porauslauttapintanystyraakerfinyards09lapileikkaus

heavy8

heavy6

heavy2

aura2

satamassaportaat3pintariisiakerfinyards10

HEAVY DUTY SERIES

Jäänestojärjestelmä merenkulkualuksille ja teollisuuslaitoksille

AINUTLAATUINEN RATKAISU

Alunperin arktisten laivojen kansien sulanapitoon suunniteltu IceStop-lämpöelementti on mainio jäänestoratkaisu kaikelle vesiliikenteelle ja teollisuuslaitoksille. Itsesäätyvällä lämpökaapelilla varustettu ohut paneeli pitää jään loitolla ja pinnat kuivina. IceStop lisää merkittävästi henkilöstön  turvallisuutta.

SÄÄSTÖÄ

IceStop on helposti asennettavissa myös jo käytössä oleviin laivoihin. Elementeissä käytetty korkeatasoinen itsesäätyvä lämpökaapeli ja eristekerros säästävät energiaa.  Teho on muokattavissa kohteen vaatimustason mukaisesti.

TURVALLISUUTTA

Nystyrä- tai riisinjyväpintainen IceStop-elementti muodostaa mukavan ja huolettoman, mutta ennen kaikkea turvallisen pinnan. Vaativimmissakin olosuhteissa toimiva IceStop-jäänestoelementti siirtää liukastelun historiaan niin laivoilla, laitureilla kuin laitoksissakin!

HELPPOUTTA

Erittäin vahva IceStop-elementti kestää vaativimmatkin olosuhteet. Lämpökaapeli ja lämpöeriste ovat täysin suojassa elementin sisällä. Asennus onnistuu helposti vain ruuvamalla elementti paikalleen. Toimitamme elementit myös valmiiksi asennettuina.

VAIVATON ASENNUS JA HUOLTO

Elementit voidaan helposti asentaa kaikkiin jäänestoa tarvitseviin paikkoihin, myös portaisiin. Erittäin vahva DNV-hyväksytty IceStop-elementti kestää vaativammatkin olosuhteet ja soveltuu käytettäväksi myös Ex-alueella.

Lämpökaapeli ja lämpöeriste ovat täysin suojassa elementin sisällä. Mikäli huoltoa kuitenkin tarvitaan, on elementin irroittaminen ja takaisin asentaminen helppoa ja yksinkertaista.  Verrattuna esimerkiksi kannen alle asennettavaan kaapelointiin, IceStop on ylivoimainen asennuksen ja huollon vaivattomuudessa.